Add a cover
Dutch (Change) 

General information  

Links  

Release info  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
The End, Part II (2010)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Deel 2 van de eindepisode. Jack en de Man in Black zetten hun gevecht voort en de Man in Black moet vechten als een man nu hij sterfelijk is en niet langer meer in het Monster kan veranderen. Jack staat op het punt de Man in Black te vermoorden als hij ineens in z'n zij wordt gestoken. De Man in Black wil het mes in z'n keel steken, maar Kate schiet op de Man in Black, die vervolgens te pletter valt op de rotsen. De instabiliteit van het eiland neemt toe, en Jack realiseert zich dat hij zelf Het Licht in moet om het weer in te schakelen. Hij neemt afscheid van Sawyer en Kate, en vertrekt met Ben en Hurley naar de grotten. Daar aangekomen schakelt Jack het licht weer in en stuurt Desmond naar boven om geholpen te worden door Ben en Hurley. Sawyer en Kate springen de zee in om naar het Hydra-eiland te zwemmen, om zo met Lapidus en de rest het vliegtuig in te kunnen. In 2004 is iedereen inmiddels aanwezig op het concert. Sayid, Desmond, Faraday, Shannon en Boone herinneren zich inmiddels hun leven op het eiland. Charlie ziet Claire en is verstijfd als hij haar herkent. Claire krijgt later weeën en bevalt van Aaron. Charlie en Claire herinneren zich alles en hebben een emotionele hereniging. In het ziekenhuis lopen Sawyer en Juliet, die Davids moeder blijkt te zijn, elkaar tegen het lijf, en ook zij herenigen zich met elkaar wanneer ze zich alles herinneren. Jack ontmoet Kate en herinnert zich alles. hij vergezelt haar naar een kerk waar de anderen ook zijn. Hier wordt duidelijk dat ze zich niet in een tweede tijdlijn bevinden, maar in een vagevuur zijn, en iedereen zich eerst alles moest herinneren voordat ze verder konden gaan naar de hemel. Op het eiland strompelt Jack naar de plek waar hij ooit wakker werd na de crash. Hij valt neer op z'n rug en Vincent de hond vergezelt hem. Terwijl Jack het Ajira-vliegtuig ziet overvliegen en weet dat Kate van het eiland is vertrokken, sluit hij z'n ogen en sterft.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lijst van afleveringen van Lost (seizoen 6)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.