Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
The Candidate (2010)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Widmore en zijn team houden de groep vast in de kooien. Wanneer Jack en Sayid de groep bevrijden, vermoordt Locke in de gedaante van 'het rookmonster' het team van Widmore. De groep gaat naar het vliegtuig om weg te gaan. Als Locke daar een bom ontdekt, besluiten ze de duikboot van Widmore te nemen. Na een vuurgevecht wordt Kate geraakt. Jack gooit Locke in het water. Claire is net te laat, want de deur gaat dicht en de duikboot vertrekt. In de duikboot vind Jack een bom, die Locke erin heeft gestopt. Het blijkt een plan van Locke te zijn, maar Jack beseft dat te laat. Na een poging van Sawyer om de bom onschadelijk te maken gaat de bom aan. Sayid rent met de bom weg, net voordat ze ontploft. Sayid is dood en de duikboot is aan het zinken. Frank wordt geraakt door een deur, en valt bewusteloos op de grond. Sun zit klem, en Jin probeert haar wanhopig te bevrijden. Jack, Hugo, James en Kate vluchten uit de boot, en Sun en Jin blijven achter. Ze verdrinken hand in hand. Eenmaal terug op het eiland rouwen de overlevenden om de dood van hun vrienden. Ondertussen komt Claire er achter dat de duikboot is gezonken. Locke zet alles op alles om de rest te doden. In 2004 legt Locke uit hoe hij verlamd is geraakt, krijgt Claire wat van haar dode vader met een onbekende betekenis en Locke begint zich dingen van het eiland te herinneren.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lost (season 6)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.