Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Ab Aeterno (2010)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

De groep bij het strand vraagt zich af wat ze nu moeten doen, en Ilana vertelt dat volgens Jacob Richard het antwoord zou weten. Richard heeft echter opgegeven; volgens hem zijn ze niet meer in leven en is het eiland eigenlijk de hel. Hij verlaat de groep terwijl flashbacks laten zien hoe hij op het eiland is gekomen. Nadat hij in de 19e eeuw per ongeluk een dokter doodt die zijn vrouw moet redden, wordt Richard gevangengenomen en later op een slavenschip gezet. Tijdens een storm ramt het schip het standbeeld en spoelt aan op het eiland. Alleen drie slaven waaronder Richard overleven, maar de andere twee worden al snel vermoord door het Monster. Dan komt de Man in Black tevoorschijn en helpt hem uit zijn boeien nadat Richard heeft beloofd de duivel te vermoorden. Hij blijkt er in te zijn geluisd want de duivel is eigenlijk Jacob, met wie de Man in Black al jaren in oorlog is. Jacob biedt Richard onsterfelijkheid aan in ruil voor zijn hulp. Hij wordt Jacobs adviseur en zal nieuwe mensen op het eiland helpen bij hun zoektocht. Van de Man in Black krijgt hij de ketting van zijn overleden vrouw Isabella met de belofte dat het aanbod altijd zal blijven gelden. Als hij 170 jaar later, weer in 2007, op het aanbod wil ingaan brengt Hurley een boodschap van Isabella: ze hoopt dat hij niet zal opgeven. Samen keren ze terug naar de groep, terwijl de Man in Black van afstand toekijkt.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lost (season 6)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.