Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
The Substitute (2010)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

De Man in Black, nog steeds vermomd als John Locke, gaat verder met z'n taak om Sawyer te manipuleren en neemt hem mee naar een afgelegen grot die zich bevindt in een klif aan de zee. Hier laat hij Sawyer duizenden in de wanden gekraste namen zien. De namen zijn die van Oceanic-overlevenden, van Anderen, en van onbekenden. De enige namen die niet doorgekrast zijn, zijn die van Sawyer, Jack, Sayid, Sun of Jin en Hurley. De Man in Black legt uit dat deze namen kandidaat staan voor een project van Jacob, maar vertelt Sawyer dat hij dit helemaal niet hoeft te doen, en ook gewoon met hem mee kan en het eiland af proberen te komen. In 2004 is Locke nog altijd verlamd, maar is zijn relatie met Helen niet verbroken en gaan ze zelfs trouwen. Hij krijgt een tijdelijke baan als leraar op een middelbare school, waar hij ook de geschiedenisleraar ontmoet: Benjamin Linus. Bij het strand beslist Ilana dat ze onmiddellijk naar de Tempel moeten, maar Sun zegt dat ze Locke eerst moeten begraven. Na hem te hebben begraven houdt Ben een kleine toespraak, waarin hij z'n excuses aan Locke aanbiedt omdat hij hem vermoord heeft, waarop Frank mompelt dat dit de meeste bizarre begrafenis is die hij ooit heeft bijgewoond.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lost (season 6)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.