Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Every Man for Himself (2006)

Every Man For Himself

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Desmond biedt Claire aan om haar tent voor één dag te verlaten, zodat hij aanpassingen kan maken aan het dak. Claire en Charlie zien niet in waarom, dus ze slaan het aanbod af. Desmond begint vervolgens aan een vreemde constructie: hij maakt een houten paal vlakbij Claires tent met een elektrisch geladen golfstok erop. Even later begint het te stormen, en de bliksem slaat op de golfstok in. Als de constructie er niet was geweest, was de bliksem waarschijnlijk in de tent van Claire geslagen. Charlie, op dat moment bij Claire en Aaron in de tent, kijkt Desmond verbaasd aan. Wat is er aan de hand?
In het Hydra-kamp worden Sawyer en Kate bijna weer aan het werk gezet, totdat het groepje Anderen - die de boot van Sayid, Jin en Sun zijn gaan stelen - binnenkomt met een zwaargewonde Colleen. Pickett, die duidelijk een relatie heeft met de vrouw, gaat het groepje ongerust achterna, naar de operatiekamer.
Sawyer maakt van de verwarring gebruik een goed plan uit te dokteren om te ontsnappen, maar Ben heeft het dankzij de geheime camerabewaking gehoord en het plan mislukt. Sawyer wordt in een donkere kamer gesmeten, waar hij even later wakker wordt. Ben vertelt hem dat ze een pacemaker in zijn lichaam hebben geplaatst, en zodra zijn hartritme een te hoog punt bereikt zal zijn hart ontploffen. Dit is om te beletten dat Sawyer nog eens gaat proberen te ontsnappen.
Intussen roept Juliet de hulp van Jack in bij het verzorgen van de dodelijk gewonde Colleen. Vlak voor hij de operatiekamer binnengaat merkt hij enkele röntgenfoto's op van een man met een dodelijke tumor aan zijn ruggengraat. Jack slaagt er niet in om Colleen te redden. Uit verdriet en frustratie gaat Pickett naar Sawyer toe en slaat hem in elkaar. Sawyer, bang dat zijn hartritme te hoog gaat worden, durft niets doen en wordt licht beschermd door Kate, die uitroept dat ze van Sawyer houdt. Sawyer wordt weer in zijn kooi gestopt, gewond maar levend.
Intussen zit Jack naast het dode lichaam van Colleen. Juliet komt binnen, en na een korte dialoog vraagt Jack waarom hij ontvoerd is. Hij verwijst naar de scans met de ruggengraattumor, en hij weet dat de Anderen weten dat hij een dokter is die gespecialiseerd is in het verzorgen van ruggengraten. Vervolgens stelt Jack een duidelijkere vraag: "Wie moet ik redden?" Het antwoord op die vraag wordt hem en het publiek voorlopig onthouden.
Ben haalt Sawyer uit zijn kooi en nodigt hem uit voor een wandeling. Ben verklaart dat het verhaal van de pacemaker niet echt is, dat het bedoeld was om hem in angst te houden. Het maakt ook niets uit, want vervolgens komt Sawyer er achter dat er geen ontsnapping mogelijk is. Het Hydra-kamp is gevestigd op een klein eiland, vrij ver van het hoofdeiland waar Vlucht 815 gecrasht is. Na deze openbaring keren ze terug naar de kooien, met een ontmoedigde en vermoeide Sawyer.
Flashbacks tonen Sawyers tijd in de gevangenis, waar hij in beland is door toedoen van Cassidy (voor meer informatie over het Sawyer/Cassidy-verhaal, zie 'The Long Con' ). Hij komt er ook achter dat hij een dochter heeft. Door een medegevangene op te lichten weet Sawyer zich vrij te kopen, en laat hij een bankrekening openen voor zijn dochter. Hoewel hij gezegd heeft dat hij niets meer van haar wilde weten, schenkt hij haar geld, maar zodanig dat zij of Cassidy er nooit kunnen achter komen van wie dit komt.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lost (season 3)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.