Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
The Infinite Vulcan (1973)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

În timp ce viziteză Phylos, o planetă recent descoperită, Lt. Sulu ridică o instalație de mers, numită Retlaw, dar este otrăvit. Ființele extraterestre care populează planeta, care sunt un fel de plante, se apropie și îi salvează viața lui Sulu. De la ei echipajul descoperă că majoritatea celor de pe Phylos au fost șterși de pe fața pământului de către o plagă adusă pe planetă de către Dr. Keniclius, un om de știință care a supravietuit Războaielor Eugenice ale Pământului.

O clonă gigantică de pe Keniclius , numită Keniclius Cinci, îl răpește pe Mr. Spock pentru a-l clona și de a crea un pacificator intergalactic, în detrimentul vieții lui Spock cel adevărat. (Deși Kirk niciodată nu a spus în serial Teleportează-mă, Scotty, în acest episod el spune Teleportează-ne, Scotty)

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Anexo:Lista de episódios de Star Trek: The Animated Series", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.